Intergestió Lleida

dijous, 22 febr. 2018

 

Amb un equip compost per destacats professionals, Intergestion es una de les principals firmes jurídiques i assessores de la Província de Lleida. La seva pràctica avarca totes les àrees de la empresa, clients particulars i comunitats de propietaris.

 

Intergestión es una empresa que té els seus inicis fa més de 20 anys en la ciutat de Lleida i que destaca per  la seva atenció personalitzada i detallada a cada un dels clients. Així com la seva professionalitat, diligencia i saber fer. Sempre actuant i vetllant per el client i oferint solucions practiques i eficaces als problemes que plantegen.

 

El dia 6 de febrer del 2009 Intergestion va inaugurar una nova oficina a la localitat d’Escaló. Pensant en els clients de les comarques del nord de Lleida i, millorant encara més la seva atenció als mateixos.

 

Des de la seva fundació l’objectiu de la nostra empresa està ha estat orientada a aconseguir la confiança perenne dels nostres clients per mitja d’un excel•lent treball basat en la qualitat i els resultats.

 

La immediatesa i la disponibilitat del nostre personal son factors molt importants per els necessitats diàries dels nostres clients.