Intergestió Lleida

dijous, 22 febr. 2018

Noticies

Nous cursos de formacio a Pirineus

Ja tenim la nova fornada de cursos disponible a Escaló. Hem pensat aquesta formació especialment per satisfer les necessitats dels nostres clients.

Crida directament a la nostra delegació a Escaló, informa't de les les dates i les places que queden lliures dels cursos.

Sol.lucions rapides a les multes de transit

L'important a l'hora de recórrer les multes de trànsit és conèixer quin és el procés, quins són els terminis i què s'ha de fer per recuperar o no pagar l'import.
Signar la denúncia no significa acceptar la multa, en el moment de la infracció, si un agent lliura la multa a l'infractor i li demana la seva signatura, és convenient saber que fer-ho no és sinònim d'acceptar pagar la multa. El que aquesta firma vol dir, és que el conductor està assabentat que li serà imposada una sanció administrativa. És una notificació, no la sanció en si. El legat de la multa es pot interposar encara que s'hagi signat.

Amb un equip compost per destacats professionals, Intergestion es una de les principals firmes jurídiques i assessores de la Província de Lleida.

 

Llegir més